Få fram ditt budskap, glasklart, tydligt och övertygande! Gå till anmälan

Företagsanpassade utbildningar – Välj mellan fysiska eller digitala kurser

Cognosis arbetar framför allt med skräddarsydda företagsinterna utbildningar. Det innebär att utbildningens innehåll specialanpassas efter er marknad, verksamhet och er aktuella situation. Sedan utarbetar vi övningar och simuleringar (case) som är anpassade efter deltagarnas yrkesroll och de situationer de kommer att möta, för att ge maximal träning inför verkligheten. Tempot är högt och resultaten påtagliga. Effekten av utbildningen märks omedelbart. Utbildningen genomförs där det passar er bäst. Våra kurser hålls framför allt på svenska och engelska, men vi kan även genomföra våra utbildningar på spanska, franska och tyska.

Om det är ett smalt, väl definierat område där ni behöver förstärka er kompetens, t.ex förhandlingsteknik eller presentationsteknik, väljer ni det område som är aktuellt. Om ni vill ta ett större grepp och genomföra t ex en säljutbildning (svensk eller internationell), en utbildning i internationell kundkommunikation för era projektledare eller ett chefsutbildningsprogram, kombinerar vi de kurser som är aktuella för er och lägger upp en utbildningsplan. Givetvis anpassar vi inriktningen i kursen för att göra den maximalt relevant och situationsanpassad för deltagarna. Med vår bredd och internationella kompetens är möjligheterna att forma den utbildning just ni behöver nästan obegränsade. Vi har gedigen erfarenhet av att identifiera de springande punkterna, “critical success factors”, och ta fram case som tränar er för just de situationerna. Vi jobbar hårt och vi förväntar oss att ni gör detsamma. Våra krävande uppdragsgivare brukar bli mer än nöjda efteråt.

Varje företag är unikt och att varje situation kräver specialbehandling, samtidigt som det är intelligent att dra fördel av beprövade lösningar från andra företag. Vi har en gedigen erfarenhetsbank tack vare många år av nära samarbete med nyckelpersoner på många olika företag, i olika branscher och länder. Om ni är intresserade av seriös kompetensutveckling, ska vi göra vårt bästa för att leva upp till era krav och förväntningar. Låt oss börja med ett möte, där vi kommer att lyssna på era behov och sedan berätta hur vi tror att den bästa lösningen skulle se ut. Vårt mål är att få er att lyckas.

Kontakta oss så berättar vi mer!