Få fram ditt budskap, glasklart, tydligt och övertygande! Gå till anmälan

Varför välja oss

För att utbilda, coacha, ge personlig feedback och riktigt verklighetsbaserad utbildning, krävs det att man dels har erfarenhet från näringslivet, dels kan designa utbildningsprogram, och sist men inte minst – har genomfört kvalificerad utbildning på internationell nivå under en längre tid. Har visat vad man kan. Det har vi. All denna erfarenhet får du och ditt företag del av när du väljer oss som utbildningspartner. Best practice och best fit.

Ditt behov – vår självklara utgångspunkt

Som chef, kundansvarig, konsult, projektledare, inköpare eller utvecklare deltar du i möten, presenterar förslag, siffror och resultat. Du har interna beslutsmöten. Du förhandlar lön och anställningsvillkor. Du ska leda och inspirera dina medarbetare. Du ska kunna lösa konflikter. Oavsett om du ska genomföra externa möten med kunder, leverantörer eller interna möten förväntas du nå resultat. I alla dessa situationer förväntas du också vara säker, tydlig och professionell. Cognosis erbjuder dig effektiva utbildningar som hjälper dig att uppnå dina och ditt företags mål.

Konkreta verktyg

Vi på Cognosis ger dig konkreta verktyg och realistisk träning som gör att du utvecklar din förmåga att kommunicera effektivt. Cognosis har en väl genomtänkt metodik där teori varvas med konstruktiv träning. Realistiska övningar gör att du effektivt kan omsätta det du lär dig på utbildningen. Vi har också en gedigen erfarenhet från svenskt näringsliv såväl som internationell kompetens. Vi vet hur man gör affärer i olika kulturer och kan internationell ”business code”. Våra konstruktiva och kreativa utbildningar ger framför allt resultat.

Effektiv utbildningsmetodik

Vi är kända för en bred och djup kompetens inom våra områden, ett högt tempo och en mycket effektiv, verklighetsbaserad metodik. Våra tränare har akademisk grundutbildning och erfarenhet från näringslivet. De har dokumenterad pedagogisk skicklighet och är utvalda bland de bästa inom sina områden. De har såväl kunskap om svenskt som internationellt näringsliv.

Gedigen kompetens

Cognosis grundades 1993. Vi har utbildat 1000-tals chefer, kundansvariga, projektledare, inköpare och andra nyckelmedarbetare med väldokumenterat goda resultat. Vi anses som en kompetent, stabil och välrenommerad utbildningspartner.